Waarom SSL?
   
 
 
Bron-it zorgt voor veilige verbindingen met SSL-certificaten

Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie gecodeerd verzonden zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Niemand kan ‘meekijken of-luisteren’ naar wat er op je website gebeurd. Met als gevolg een veilige verbinding die in vrijwel iedere moderne browser zichtbaar wordt door het bekende slotje. Dat schept vertrouwen bij uw klanten.

 

Beveiligde verbinding

SSL staat voor Secure Sockets Layer. SSL-certificaten zijn kleine gegevensbestanden die een verborgen sleutel of ‘key’ digitaal aan de gegevens van uw bedrijf koppelen. Deze keys zorgen voor een beveiligde verbinding tussen een webserver en een browser. SSL wordt gebruikt voor het beveiligen van online transacties, gegevensoverdracht en logins. Het gebruik van SSL-certificaten wordt toenemend de nieuwe norm voor het veilig gebruik van sociale media. Daarbij geeft Google aan dat een beveiligde verbinding zelfs een klein SEO voordeel oplevert.

 

De voordelen van SSL

·        De datastroom tussen de website en de bezoeker is goed afgeschermd en kan daardoor niet gelezen worden door derden.

·        Géén browserwaarschuwingen meer bij klanten in verband met een niet vertrouwd cetificaat.

·        Beveiliging is voor de klant zichtbaar door de ‘s’ achter HTTP, het slotje in de browser en bij een EV-certificaat door de groene adresbalk.

·        Creëert vertrouwen bij klanten: De website is betrouwbaar en de gegevens van de bezoeker worden beschermd.

·        Vertrouwen resulteert in meer verkeer en transacties op de website. Onderzoeken hebben aangetoond dat de aanschaf van een SSL-certificaat kan leiden tot 5% of meer omzetverhoging. Een SSL-certificaat kan dus ook worden ingezet als marketinginstrument. Meer webbezoekers zorgen voor meer transacties en terugkerende klanten. Dit versterkt uw merknaam. 

 
 
Welke certificaten leveren we?
  
Hiervoor kijk je naar welke validatie je nodig hebt. Hierbij geldt: Hoe uitgebreider, hoe betrouwbaarder. 
 

 
 
 
 
 
Domein Validatie (DV) 
 
 
DV certificaten worden het meest gebruikt bij websites waarvoor een https (beveiligde verbinding) voldoende is.  Het is vooral geschikt voor toepassingen waarbij gegevens veilig verzonden moeten worden maar waarbij de identiteit van de website eigenaar van minder belang is. 
 
 
 
 
 Organisatie Validatie (OV)
 
 
Deze validatie werkt volgens de strenge ‘extendedvalidation (EV) richtlijnen. Via de groene adresbalk, dankzij het EV-certificaat vergroot u het vertrouwen van (potentiële) klanten op uw website. Dit maakt deze SSL-certificaten ideaal voor webwinkels en andere privacygevoelige websites en toepassingen.
 
 
 
 
 Uitgebreide Validatie (OV) 
 
 
Deze validatie werkt volgens de strenge ‘extended  validation (EV) richtlijnen. Via de groene adresbalk, dankzij het EV-certificaat vergroot u het vertrouwen van (potentiële) klanten op uw website. Dit maakt deze SSL-certificaten ideaal voor webwinkels en andere privacygevoelige websites en toepassingen. 
 
 

 
 
 Voor iedere validatie geldt dan de volgende vraag: Hoeveel domeinen wil ik beveiligen?  
 

- Standaard. Voor één domeinnaam. Bijvoorbeeld: www.domein.nl

- Multi-domein. Meerdere (sub)domeinen in één certificaat.

- Wild-card. Voor een onbeperkt aantal subdomeinen. Bijvoorbeeld: *.domein.nl 
 
 
  
Contact

Bron-it
Prins Bernhardstraat 1
5211 HE 's-Hertogenbosch
e. info@bron-it.nl

Rob Weeder
e. rob@bron-it.nl
t. 06 13 16 27 92

Ron van den Berk
e. ron@bron-it.nl
t. 06 51 06 65 08

© 2016 Bron-it | Heerendonklaan 28 ´s-Hertogenbosch